Tragedia Colectiv! Patronii de cluburi, de restaurante şi baruri, instruiţi de ISU

intalnire ISU Botosani- oameni de afaceri- Camera de ComertCamera de Comerţ din Botoşani a organizat, marţi, o întâlnire mai puţin obişnuită, după întâlnirea de la Clubul Colectiv din Bucureşti. Aceasta a intermediat o întâlnire între patronii de cluburi, restaurante şi baruri din Botoşani cu pompierii pentru a discuta despre măsurile care trebuie adoptate pentru a evita noi tragedii.

like facebookPotrivit preşedintelui Camerei de Comerţ, Dorin Romeo Floareş, seminarul este organizat „pentru corecta informare a agenţilor economici privind obligaţiile legale ce le revin în cazul situaţiilor de urgenţă”.

intalnire ISU Botosani- oameni de afaceri - Camera de Comert„Considerăm că informarea, cunoaşterea şi analiza riscurilor care pot apărea în activităţi de alimentaţie publică şi organizarea de evenimente şi, evident, respectarea întocmai a legislaţiei în domeniu pot preveni evenimente regretabile, cu repercusiuni materiale şi penale împotriva administratorilor firmelor respecvtive”, se arată în invitaţia Camerei de Comerţ, semnată de Floareş.

La seminar a luat parte şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Radu Anton, care le-a explicat oamenilor de afaceri cum trebuie să procedeze pentru a fi în legalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *