Amendă de 10.000 de lei unui şofer care a ascuns ţigările de contrabandă în portierele maşinii

tigari de contrabanda - jandarmiPoliţiştii de frontieră de la Stânca, împreună cu inspectorii vamali, au depistat un bărbat care a încercat să introducă ilegal în ţară ţigări de provenienţă Republica Moldova, ascunse în portierele autoturismului pe care îl conducea.

Emanuel G., în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat, joi seară, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Fiat, înmatriculat în România.

like facebookÎn baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate, în portierele autoturismului cantitatea totală de 6.000 ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 1.324 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului în cauză cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *