VIDEO Tot mai mulți botoșăneni au ieșit în stradă. Protestatarii au plecat în marș pe străzile Botoșaniului

mars al tinerilor protestatari4Numărul tinerilor care s-au adunat în Piaţa Revoluţiei a crescut semnificativ, miercuri seară, față de ziua precedetntă.

Astfel, în jurul orei 20.00, aproape 600- 650 de tineri s-au adunat pentru a scanda împotriva politicienilor şi pentru susţinerea familiilor tinerilor căzuţi victime în clubul Colectiv.

like facebookUlterior, manifestanții au pornit într-un marş pe strada Cuza Vodă şi Calea Naţională, au urcat pe Octav Onicesc spre Bulevardul Mihai Eminescu, după care au coborât pe Pietonalul Unirii, iar pe traseu numărul participanților a depășit 1.000.

În fața Poliției, tinerii au aplaudat în semn de omagiu față de polițistul mort în timp ce conducea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, iar în fața Muzeului Județean toată lumea a ținut un moment de culegere încheiat cu ropote de aplauze.

Tinerii au fost escortaţi de echipaje de jandarmi, pompieri şi poliţie rutieră.

mars al tinerilor protestatari3mars al tinerilor protestatari2mars al tinerilor protestatari1mars al tinerilor protestatari

2 thoughts on “VIDEO Tot mai mulți botoșăneni au ieșit în stradă. Protestatarii au plecat în marș pe străzile Botoșaniului

  1. Sictir clasei politice din ziua de azi. Chiar daca sunt simpatizant PNL, deocamdata nici PSD nici PNL nu au oamenii sinceri si curati din puct de vedere politc si moral sa fie la guvernare capabil sa ne conduca. Un Sfat din partea unui cetatean al carui tata a decedat datorita regimului securist de pe timpul dictaturii : ROMANI TREZITI-VA si nu mai acceptati sa ne conduca amatori care ne dau galeti, zahar si rachiu. Daca nici in al 12-lea ceas nu ne trezim ne vom merita soarta. ROMANI LUATI ATITUDINE. In 1989 am fost singurul elev din scoala generala Poiana care am refuzat sa fiu membru UTC si era sa fiu luat la bataie de dirigintele clasei. Dar nu mi-a schimbat parerea si voi fi un luptator. Cei lasi sa-si merite soarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. cine a dat dispozitie sa se intrerupa iluminatul public in zona pe durata protestului? fapta este penala, iluminatul public este public, nu la bunul plac al unui politruc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *