Viceprimar al municipiului Botoșani: Vom avea un orășel al copiilor mai bogat decât în ceilalți ani

iluminat craciun impodobit instalatii botosani4Reprezentanții Primăriei Botoșani vor să vină în fața consilierilor locali cu un nou proiect de hotărâre privind amplasarea patinoarului în Parcul ”Mihai Eminescu”. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, motivează că în Parcul ”Mihai Eminescu” sunt îndeplinite toate condițiile pentru amplasarea patinoarului și că s-a venit cu această propunere și dat fiind faptul că iarna aceasta se pregătește  ”un orășel al copiilor mai bogat decât în ceilalți ani”.

like facebookVor fi o serie de investiții făcute în iluminat ornamental festiv, încercăm să dăm o altă față Parcului Mihai Eminescu. Vor fi o serie de decoruri de basm pentru copii, care împreună cu patinoarul și parcul de distrații care aparține unui agent privat, am crea un loc special dedicat copiilor. Aici am ținut cont și de petițiile primite de la medicii de la Spitalul de copii și cetățenii care au sesizat că de la Sala Polivalentă copiii ies direct în stradă și sunt expuși accidentelor”, a spus Cosmin Andrei.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută, consilierii locali nu au fost de acord cu această locație, astfel că proiectul a fost respins.

One thought on “Viceprimar al municipiului Botoșani: Vom avea un orășel al copiilor mai bogat decât în ceilalți ani

  1. Chiar nu înțeleg de ce trebuie mutat patinuarul de la S.P. Pentru conditii optime il putem amenaja chiar în interiorul S.P. Aducem si 2-3 braduti în sală să nu inghețe. Și punem beculețe și ghirlande pe sală. Va fi primul parculet/orasel al copiilor amenajat intr-o sala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *