Vezi ce au stabilit consilierii locali în privință cu locația patinoarului!

patinoar botosaniConsilierii locali s-au certat preț de câteva zeci de minute de la locația patinoarului. Executivul Primăriei Botoșani a propus ca locația patinoarului să fie amplasată iarna aceasta în Parcul ”Mihai Eminescu”, însă consilierii locali ai PNL nu au agreat ideea. Consilierul local Eugen Țurcanu a spus că montarea patinoarului în parc ar implica și achiziția unor containere, dar și cheltuieli de aproximativ 100.000 de lei, în timp ce consilierul local Florin Ghiorghiță a spus că la parc nu ar fi condiții ca la Sala Polivalentă.

like facebookEu nu mi-aș lăsa copiii să meargă să se schimbe în niște containere neîncălzite, fără grupuri sanitare. Când i-am dus la Sala Polivalentă au avut căldură, au avut un grup sanitar unde să meargă în condiții civilizate, personalul lucra în condiții civilizate, fără costuri suplimentare, fără distrugeri. Sunt niște motivări super puerile, că nu se vor afecta, că nu se vor distruge. Să lăsăm un lucru bun care merge unde merge. Să nu schimbăm numai de dragul de a face o schimbare”, a spus Ghiorghiță.

La rândul său, consilierul local Cătălin Alexa a spus ca patinoarul să fie montat lângă stadionul Dinamo, din Parcul ”Mihai Eminescu”, în timp ce consilierul Ovidiu Luca a venit cu un amendament prin care a propus ca patinoarul să fie montat în Parcul ”Mihai Eminescu”, dar să se interzică accesul mașinilor de mare tonaj. Proiectul a fost respins de consilieri.

Deocamdată nu se știe unde va fi amplasat, dar cel mai probabil tot la Sala Polivalentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *