Soţ şi soţie, urmăriţi de Poliţia de Frontieră. De ce fugeau cei doi!

VW Passat retinut de Politia de FrontieraUn bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au încercat să fugă, luni seară, de poliţiştii de frontieră, din cauză că pe bencheta din spate a autoturismului VW Passat în care se aflau se aflau peste 400 de pachete de ţigări de contrabandă. Cei doi au fost opriţi în trafic de un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Dorohoi, însă bărbatul aflat la volanul autoturismului nu a oprit la semnalul echipajului de poliţie.

like facebookOamenii legii au trecut la urmărirea maşinii, care a fost oprită la intrare în municipiul Dorohoi.

tigari de contrabandaÎn autoturism au fost identificate două persoane, Augustin C., de 56 de ani, şoferul autoturismului, şi soţia acestuia, Iulia C., în vârstă de 53 de ani, ambii domiciliaţi în Dorohoi. Cei doi au fost conduşi la sediul instituţiei, unde în urma verificării autoturismului s-a descoperit pe bancheta din spate cantitatea de 406 pachete ţigări Kent şi Rothmans, cu timbru de acciză R. Ucraina.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “contrabandă”, iar ţigările în valoare de 3628 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *