Denunț împotriva senatorului Șerban Mihăilescu. Un om de afaceri spune că i-a dat 800.000 de dolari

Serban MihailescuSenatorul botoșănean Șerban Mihăilescu apare din nouă în scandalul Microsoft. Fost secretar general al Guvernului, acesta apare într-un denunț al omului de afaceri Nicolae Dumitru, care a spus, în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, că i-ar fi dat lui Mihăilescu o sumă de 800.000 de dolari.

like facebook„M-am întâlnit cu Şerban Mihăilescu, i-am spus despre ce este vorba, că am intrat în afacere şi am garantat cu 3,8 milioane de dolari şi i-am dat şi lui, din proprie iniţiativă, 800.000 de dolari, pentru a accelera afacerea, lucru care s-a şi întâmplat”, a spus omul de afaceri Nicolae Dumitru.

Parlamentarul botoșănean susține că știe de denunțul lui Dumitru de la declanșarea scandalului Microsoft, când a și dat declarații în fața procurorilor. El însă spune că denunțul este un „neadevăr”.

Este un denunţ mai vechi. Eu nu l-am cunoscut pe Dumitru până în 2010. Nu am vorbit în viaţa mea cu el. Nu am vorbit în viaţa mea nu nimeni legat de acest contract. Este un neadevăr total, dar, dat fiind un proces în curs, nu discut mai mult”, a declarat Șerban Mihăilescu.

Noile detalii din dosarul Microsoft au fost făcute publice luni, când trei dintre inculpați, fostul ministru Gabriel Sandu, fostul primar al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, și fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, au recunoscut faptele de care erau acuzați.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *