Făcea infracțiuni și din spatele gratiilor. Vezi de ce este bănuit un deținut din Penitenciarul Botoșani!

penitenciar inchisoareUn deținut de 41 de ani încarcerat în Penitenciarul Botoșani este bănuit de polițiști că săvârșea infracțiuni chiar dacă era închis.
Suspectându-l de înșelăciune prin metoda Accidentul, vineri, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița l-au ridicat din Penitenciar și l-au transferat, alături de un deținut din Penitenciarul Iași, în Centrul de Arest și Reținere Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

like facebookCei doi bărbați transferați, sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin metoda accidentul, fapte comise cu sprijinul a altor trei botoșăneni, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, la data de 3 octombrie a.c.

Reamintim faptul că la data de 3 octombrie a.c., polițiștii din Bistrița Năsăud au identificat, trei tineri în vârstă de 18 ani, 23 ani și 24 ani, din județul Botoșani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de înșelăciune prin metoda accidentul. Asupra acestora au fost găsite sumele de bani și bijuteriile care au fost restituite persoanelor păgubite.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *