Președintele CJ, despre protestul primarului de Dângeni: A fost o acțiune de imagine. Voi cere o discuție la nivel de partid

sorescu gheorghePreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, dezaprobă forma de protest a primarului de Dângeni, Cătălin Rotundu. Acesta a spus că ceea ce a făcut primarul de Dângeni prin plantarea copacilor în găurile de pe drum este circ și spune că va cere și o discuție la nivelul PNL vizavi de cele întâmplate. Președintele CJ s-a arătat deranjat de faptul că acțiunea a fost organizată chiar de către un coleg de-al său liberal și spune că astfel de chestiuni se discută cu ușile închise.

like facebookÎncep să cred că a început campania electorală. Am spus totdeauna să începem să facem administrație. A fost o acțiune de imagine. Domnul primar a făcut circ. Nu se face așa ceva, cu atât mai mult cu cât dumnealui recunoaște că se intervine pe acel drum. Dar nu putem duce toate utilajele că vrea mușchiul unui primar. Va fi și o discuție în partid. Înțelegeam dacă era acțiunea unui primar din PSD. Primarii PSD nu au făcut lucrul acesta”, a menționat Sorescu.

Președintele CJ a mai spus că intervențiile pe drumurile județene se fac după un calendar și funcție de starea tehnică a acestora și nicidecum după dorințele primarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *