O companie din Botoşani, cu o afacere de nișă, vrea să îşi deschidă sucursale în Bucureşti şi Cluj

Catalin Silegeanu- Hidroplasto BotosaniO companie din Botoşani, care furnizează produse speciale pentru constructii şi care face parte din grupul german Besagroup, intenţionează să deschisă, în scurt timp, două sucursale noi, una la Bucureşti şi una la Cluj.

Hidroplasto, patronată de Cătălin Silegeanu, produce benzi de etanșare, profile dilatație și dispozitive elastomerice pentru poduri, fiind una dintre puținele societăți de profil din țară specializată în acest domeniu. Ea deține în Botoșani și o fabrică de de tâmplărie PVC.

Compania botoșăneană a raportat o creştere cu 35% a cifrei de afaceri în primele şase luni ale anului în curs, iar pe fondul creşterii vânzărilor urmăreşte extinderea activităţii de producţie.

like facebook„Din dorința de a fi cât mai aproape de client, de a răspunde cerințelor sale cât mai prompt și de a acorda asistență tehnică de specialitate direct pe șantier, vom deschide noi sucursale în București și Cluj-Napoca, pentru a acoperi toate proiectele din zonele-cheie ale țării. În ceea ce privește obiectivele pe termen lung, sperăm în extinderea activității de producție, respectiv achiziția unor utilaje pentru extrudare și injectare, care ne vor permite fabricarea profilelor din PVC destinate construcțiilor la costuri de producție mai reduse. Acest fapt va avea ca și rezultat final prețuri de vânzare mai mici și, implicit, contracte mai eficiente pentru colaboratorii noștri„, a declarat Cătălin Silegeanu.

hidroplasto botosaniHidroplasto SRL Botoşani furnizează o gamă diversă de produse speciale destinate construcțiilor civile, industriale și de infrastructură, asigurând, totodată, servicii de instalare, asistență tehnică și închirieri de echipamente.

Pe lângă acestea, compania beneficiază de o fabrică proprie de matrițe, oferind proiectanților și constructorilor de pe piața locală soluții personalizate în funcție de fiecare proiect.

La finele lunii august 2015, compania a finalizat intervențiile de înlocuire a rosturilor de dilatație la două poduri din municipiul Dej, de pe strada Libertății.

„Lucrarea a fost realizată într-un timp record de circa două săptămâni, fiind respectați toți pașii tehnologici necesari, respectiv tăierea structurii rutiere a podului, turnarea grinzilor de beton, după care au fost montate elementele de acoperire a rosturilor, toate fiind operațiuni care nu au permis circulația pe sensul pe care se lucra„, a precizat Catalin Silegeanu.

hidroplasto botosaniHidroplasto SRL este activa pe piața construcțiilor din anul 2005. De-a lungul celor zece ani de activitate, a participat la realizarea unor proiecte de anvergura la nivel național, precum executia mai multor pasaje si poduri din Bucuresti si de pe DN 66, DJ 204 si DN 2, a instalat rosturile de dilatatie la parcarile Mall Baneasa, Mall Cine Grand, Mall Anchor Plaza, la mai multe cladiri de birouri Cluj si Botosani etc.

Din oferta societatii fac parte profile/ benzi de etansare din PVC pentru impermeabilizarea elementelor din beton, distantieri si accesorii pentru sistemele de cofrare, profile de dilatatie pentru pardoseli industriale/ rosturi la pardoseala/ seismice/ impermeabile si limitatori de suprafata, aparate de reazem pentru poduri, fixe si mobile, precum si dispozitive elastomerice pentru rosturi la poduri, ce pot prelua deplasari de la 20 mm la 100 mm. In afara tarii, Hidroplasto exporta, la nivel european, macinatura si granule din PVC fabricare la Botosani, unde detine o unitate de productie cu o capacitate de 1.104 tone/an, precum si ferestre si usi din PVC.

In 2014, cifra de afaceri a companiei s-a stabilizat la nivelul de 2,9 milioane de lei inregistrat inclusiv in 2013, in conditiile unui profit net de circa 200.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *