VIDEO Protest inedit al unui primar. A plantat salcâmi în gropile de pe un drum judeţean

plantat salcami pe drumul judetean dangeniUn primar din judeţul Botoşani s-a săturat de gropile de pe un drum judeţean şi a plantat, miercuri dimineaţă, salcâmi pentru a umple găurile din drum.

like facebookEste vorba de drumul judeţean 294 ce duce spre comuna Dângeni. Drumul a fost decopertat pe o porţiune de 1,3 km şi timp de trei ani nu s-au făcut lucrări. Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, spune că a făcut mai multe solicitări Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri cât şi plantat salcami pe drumul judetean dangeni2Consiliului Judeţean şi pentru că nu s-a intervenit a apelat la această măsură de protest. A adus mai mulţi localnici care au plantat câţiva zeci de salcâmi în gropi, iar maşinile au ajuns să facă slalom printre copacii plantaţi.

„Este vorba despre o porţiune de 1,3 km şi au trecut şapte ani de când nu s-a mai intervenit. Situaţia este jalnică, am băgat 4000 de lei în maşina primăriei în două luni din cauza gropilor. Noi în fiecare zi avem plantat salcami pe drumul judetean dangeni3treabă la Botoşani şi trecem pe acest drum. Nouă ni s-au alăturat şi viceprimarii din comunele Mihălăşeni şi Ripiceni. Poate voi fi catalgat drept nebun cu acest protest, însă îmi asum acest lucru pentru că nu se mai poate”, a declarat Cătălin Rotundu.

Alesul local a transmis o invitaţie reprezentanţilor CJ şi ai DJDP pentru a fi prezenţi la protest, iar conducerea DJDP l-a asigurat că în maxim cinci zile se va interveni pe acel drum.

plantat salcami pe drumul judetean dangeni4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *