Bătrână din Dorohoi incendiată de propriul nepot

batrana in spitalO femeie din Dorohoi  a trecut duminică prin clipe de groază după ce s-a trezit cu hainele în flăcări. Cel care i-a dat foc este chiar nepotul de 30 de ani al Mariei B., în vârstă de 74 de ani cu care împarte același acoperiș.

Potrivit polițiștilor, duminică după-amiază, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. La un moment dat, femeia a mers într-o cameră şi s-a întins pe pat, dar nepotul a venit după ea şi a stropit-o cu o substanţă inflamabilă, după care i-a dat foc.

like facebookTot el a fost cel care, probabil speriat de ceea ce a făcut, a stins repede focul. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Dorohoi, unde a rămas internată, aceasta suferind mai multe arsuri.

Femeia a fost expertizată astăzi (n.r. marți) de medicii legiști care au stabilit că aceasta necesită 21 de zile de îngrijiri medicale iar viața nu i-a fost pusă în pericol. A fost deschis un dosar penal pe numele nepotului, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. Dosarul este coordonat de un procuror de la Parchetul Dorohoi”, a declarat comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *