Autoritățile județului fac demersuri la Tarom pentru curse regulate București- Suceava

avion taromPrefectul județului Botoșani, Costică Macaleți, a solicitat printr-o adresă companiei Tarom introducerea de curse regulate de pe aeroportul de la Salcea spre Bucureşti, odată cu redeschiderea aeroportului. Prefectul a spus că astfel de adrese au făcut și parlamentarii și i-a cerut și președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, să sprijine acest demers. El motivează că botoșănenii sunt interesați de astfel de rute.

like facebookSă faceți și dvs. o adresă din partea Consiliului Județean pentru curse zilnice Tarom de la Salcea la București”, i-a spus prefectul președintelui CJ.

Aeroportul Salcea ar urma să fie operațional din 25 octombrie.

One thought on “Autoritățile județului fac demersuri la Tarom pentru curse regulate București- Suceava

  1. Sa calatoreasca oficialitatile cu avionul. Noi nu avem bani! Noua ne-au scos trenurile si nimeni nu face nici un demers. Nu ai un tren din Botosani sa mearga la ore potrivite la Bucuresti! Parlamentarii nu vor sa loveasca in interesele firmelor private de transport. De ce nu cer asta? Ne-au izolat aici si nu poti merge decat prin Suceava. Vai ce ideie i-a venit lui Macalet! Ceva si pentru ” prostii care v-au votat ” nu aveti? Poate vor sa mearga la doctor? Trebuie sa te rogi de Grigoras sau ceilalti boieri care fac legea cum vor ei! Vin alegerile! La gunoi cu voi! Toti! Nu va puneti pe liste ca nu iesiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *