A murit după ce hainele i-au luat foc într-o biserică

barbat ars in ambulantaUn bărbat de 68 de ani din Dorohoi s-a stins în urmă cu câteva zile pe patul Spitalului Județean Botoșani după ce mai bine de o lună de zile a stat acasă cu arsuri severe pe corp, arsuri pe care le-a dobândit la o biserică din Dorohoi, când din neatenție cămașa de pe el s-a aprins de la o lumânare.

Polițiștii dorohoieni s-au sesizat și au cerut efectuarea necropsiei după ce, din primele verificări au constatat că Gheorghe O. a suferit arsurile pe 30 august, într-o duminică când, aflându-se în apropierea locului unde ard lumânările, hainele acestuia s-au aprins.

like facebookPolițiștii au mai aflat că atunci bărbatul a reușit să se dezbrace singur de hainele în flăcări după care a plecat în cartierul Drochia unde locuiește împreună cu concubina. Pe 2 septembrie, starea bărbatului s-a agravat și a fost internat o vreme la Spitalul Dorohoi de unde mai târziu a fost trimis la Județeanul din Botoșani.

Am fost anunțați că bărbatul a decedat și ca urmare s-a deschis dosar pentru moarte suspectă și facem verificări pentru a stabili cauzele în care a avut loc accidentul precum și cauzele decesului”, a declarat comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *