Control al Direcției de Sănătate Publică în Tabăra Agafton. Vezi concluziile!

tabara agaftonDirecția de Sănătate Publică nu a găsit nereguli în Tabăra ”Codrii de aramă” din Agafton, în urma controlului dispus de prefectul județului, Costică Macaleți. Reprezentanții DSP susțin că starea generala de curățenie este corespunzătoare normelor de igienă și că angajații au controalele medicale efectuate la zi.

like facebookPe toată perioada sezonului estival inspectorii desemnați din Direcția de Sănătate Publica  pentru supravegherea activității de turism au monitorizat condițiile igienico-sanitare și de funcționare a taberei fără să se semnaleze aspecte care să impună sancțiuni. Totodata menționăm faptul că pentru controlul medical periodic al angajaților au fost efectuate analize și fișe de aptitudine la medicul de la medicina muncii iar pentru spălarea lenjeriilor și preluarea deșeurilor rezultate din activitatea taberei există contracte cu firme de specialitate. Pentru îmbunătățirea condițiilor exterioare ale celor două pavilioane administrația ne-a prezentat referate pentru solicitarea fondurilor reparării clădirii și reparării balcoanelor”, a declarat Angela Straticiuc, purtătorul de cuvânt al DSP.

Prefectul Costică Macaleți a spus, săptămâna trecută, că în Tabăra Agafton se ”întâmplă lucruri incorecte” și a cerut directorului Direcției Județene de Tineret și Sport, Radu Humelnicu, un raport cu activitatea de acolo. El a cerut totodată Direcției de Sănătate Publică să demareze un control.

 

One thought on “Control al Direcției de Sănătate Publică în Tabăra Agafton. Vezi concluziile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *