Ce poți păți dacă ameninți cu moartea un polițist! Un botoșănean a aflat asta

incatusat de politistiUn bărbat ce îşi face veacul prin Piaţa Centrală din municipiul Botoşani a ajuns să ameninţe un poliţist după ce s-a îmbătat şi a fost condamnat de judecători.

Petru Radu Ailoie s-a îmbăatat pe 2 iulie 2014 şi l-a văzut pe un agent aflat în patrulare. Atunci a început să îl înjure şi să îl ameninţe, cerându-i omului legii să nu îl mai urmărească. Pentru a evita conflictul, poliţistul a părăsit zona.

like facebookUlterior, în aceeaşi zi, scandalagiul s-a întâlnit din nou cu poliţistul şi, de această dată, şi-a cumpărat de la o tarabă două cuţite şi a început să îl ameninţe. Mai mult decât atât, bişniţarul a mers la locul de muncă a părinţilor poliţistului şi le-a transmis că le va omorî fiul.

Judecătorii Judecătoriei Botoşani l-au condamnat, în primă instanţă, la opt luni de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii timp de 100 de zile. De asemenea, l-au obligat să îi plătească poliţistului daune morale de 10.000 de lei.

În cadrul anchetei, Petru Radu Ailoaei a fost audiat, însă a recunoscut doar o parte din fapte. Acesta a menţionat că a înjurat şi ameninţat poliţtistul pentru că acesta era în civil şi îl urmărea să vadă dacă comercializează ţigări. Cât despre cuţite, a recunoscut că le avea asupra sa, însă nu le-a scos. Întreg scandalul a fost suprins de camerele de luat vederi din zonă, iar anchetatorii au putut confirma spusele poliţiştilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *