Şoferul BMW-ului care a provocat accidentul de la Huţani scăpase de curând de arest la domiciliu. Vezi pentru ce era anchetat!

bmw accident hutani2Pe lângă viteză şoferul BMW-ului mai avea şi o altă „pasiune”, el fiind cercetat într-un dosar penal de către magistraţii de la Alba Iulia.

like facebookBogdan Bulgariu, de 34 de ani, face obiectul unei ancheta a procurorilor DIICOT Alba Iulia într-un dosar de trafic cu ţigări de contrabandă.  Acesta a fost arestat preventiv în luna martie, ulterior judecătorii transformând arestul din spatele gratiilor în arest la domiciliu, iar la începutul lunii septembrie a fost revocată măsura arestului la domiciliu cu interdicţia de a părăsi ţara.

Dosarul a fost deschis după ce anchetatorii au efectuat 36 de percheziţii şi pe raza judeţelor Sibiu, Arad, Maramureş, Suceava, Harghita şi Braşov, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 24 de persoane. Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie 2014 – martie, membrii grupării ar fi introdus ilegal în Romaniei importante cantităţi de ţigarete din Ucraina, în scopul valorificării. În dosar alături de botoşănean au fost fost arestate alte opt persoane.

VIDEO&FOTO Grav accident la Huțani! BMW rupt în două după ce a intrat în alte două mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *