Botoșăneanca Miruna Buză, cu premiu și în topul popularității la Festivalul Internațional Dan Spătaru

miruna buzaBotoșăneanca Miruna Buză a urcat pe scnea Festivalului Internațional de Muzică Pop Dan Spătaru și în seara de gală. Tânăra s-a numărat printre laureații celei de a X-a ediții obținând un premiu special oferit de reputatul compozitor Jolt Kerestely, cel care a scris inegalabilul șlagăr „Copacul”, lansat de Aurelian Andreescu.

Premiul câștiat de Miruna constă în înregistrarea a două piese în studioul Midi Sound pe care îl deține în București compozitorul. Interesant este că botoșăneanca s-a clasat pe locul al II-lea în clasamentul publicului.

La acest festival publicul oferă un premiu de popularitate Pe parcursul celor trei zile de festival, pe holul casei de cultură unde a avut loc evenimentul, sunt organizate urne cu numele și fotografia fiecărui concurent, iar spectatorii pot vota pentru cel care le-a plăcut mai mult.

Miruna s-a clasat pe locul al II-lea în topul popularității la acest festival după ieșeanul Emilian Nechifor care a obținut premiul de popularitate. Miruna Buză a cântat în concurs piesele Lie lie ciocârlie și Știu adevărul, aceasta din urmă din repertoriul lui Dan Spătaru.

Tânăra, acum în ultimul an de liceu, se pregăteșt să cucerească un premiu și la festivalul Laleaua de aur de la Pitești care va avea loc în această toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *