FOTO Mercedes a inventat mașina mai tare decât BMW X6. Cine este omul de afaceri din Botoșani care o are deja!

mercedes benzul lui Aurel Prisacaru- patronul Pris Com BotosaniPuternicul producător de mașini Mercedes Benz a lansat, recent, un model de mașină de teren care depășește ca și caracteristici celebrul BMW X6. Este vorba de Mercedes Benz GLE 350, care a a ajuns deja și la Botoșani.

Cumpărătorul acestuia este nimeni altul decât patronul firmei de transport Pris Com, Aurel Prisacariu.

like facebookAcesta a achiziționat, în această săptămână, „gigantul” negru în schimbul unei sume de aproximativ 100.000 de euro.

Mașina, dotată cu piele la interior, dezvoltă 258 de Cai Putere, fiind alimentată pe motorină.

mercedes benzul lui Aurel Prisacaru- patronul Pris Com Botosanimercedes benzul lui Aurel Prisacaru- patronul Pris Com Botosanimercedes benzul lui Aurel Prisacaru- patronul Pris Com Botosanimercedes benzul lui Aurel Prisacaru- patronul Pris Com Botosani

 

4 thoughts on “FOTO Mercedes a inventat mașina mai tare decât BMW X6. Cine este omul de afaceri din Botoșani care o are deja!

  1. Felicitari dl Prisacaru pentru aceasta achizitie…avand in vedere ca aveti o varsta si ati muncit si inca munciti pentru ca firma sa fie mereu pe locul 1 meritati din plin o asemenea masina…..invidiosii n au decat sa comm (in loc sa munceasca)

  2. Poate ca da Gigi si din decontarile pensionarilor si il felicit pe Aurel ca utilizeaza si biletele amaratilor asteptand decontul, ca celelalte firma din pacate nu prea se complica.Probabil ca daca Apetransul,Trans-Dorul si RVG-ul sunt cercetati asta nu inseamna ca toata lumea fura ca ei.Felicitari pentru autoturism,pentru autocare si pentru confortul pe care-l oferi calatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *