VIDEO&FOTO Grav accident la Huțani! BMW rupt în două după ce a intrat în alte două mașini

bmw accident hutani- BotosaniUn grav accident rutier s-a produs, sâmbătă seară, la ieșirea din localitatea Huțani- comuna Vlădeni spre Botoșani. Un BMW s-a dezmembrat efectiv, după ce a intrat cu foarte mare viteză în alte două autoturisme după o depăşire imprudentă.

Șoferul BMW-ului, Bogdan Bulgariu, de 34 de ani, mergea dinspre Suceava spre Botoșani, iar la ieșirea din Huțani a intrat în depășirea unor mașini.

like facebookLa un moment dat, el nu a mai putut reveni pe bandă și a lovit frontal un VW Sharane, condus de Alexandru Chirilă, de 20 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

bmw accident hutani1În timpul manevrei a lovit şi un VW Golf, condus de Gheorghe Moldovanu, care mergea tot spre Botoşani

Și a doua mașină a fost aruncată în afara părții carosabile.

Impactul a fost atât de puternic, încât bucăți din mașini au fost împrăștiate pe sute de metri pe asfalt și în afara drumului.

Din accident au rezultat două victime, şoferul BMW-ului, Bogdan Bulgariu, şi şoferul VW Sharan, Alexandru Chirilă, care au fost transportate cu ambulanțele la spital.

Bogdan Bugalriu a suferit o fractură deschisă la gambă, iar celălalt a suferit mai multe traumatisme la cap, cel mai grav fiind la un ochi, după ce i-au intrat bucăţi de sticlă.

Alte trei persoane au refuzat îngrijirile medicale, deși au acuzat dureri.

bmw accident hutani

bmw accident hutani3bmw accident hutani2smurd bmw accident hutanivw polo accident hutanigolf accident hutani

 

One thought on “VIDEO&FOTO Grav accident la Huțani! BMW rupt în două după ce a intrat în alte două mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *