PNL Botoșani și-a stabilit peste 50% din candidații la alegerile locale

Gheorghe Sorescu, prim-vicepresedinte PNL BotosaniLiberalii botoșăneni și-au stabilit peste 50% din candidații la alegerile locale din 2016. Vicepreședintele PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, a declarat că mai există comune unde se mai poartă încă discuții cu posibili candidați la primării. Liberalii vor să câștige Consiliul Județean, Primăria Botoșani și implicit să ajungă la guvernare.

like facebookNu mergem cu ideea de a câștiga în tot județul, dar avem un target ridicat. Să câștigăm Consiliul Județean, Primăria municipiului Botoșani și implicit să ajungem la guvernare. Candidații cei mai buni trebuie să se regăsească pe liste, cei cu șanse reale de a câștiga”, a spus Sorescu.

Deși există patru liberali care și-au exprimat dorința de a candida pentru Primăria Botoșani, respectiv Cătălin Flutur, Cătălina Lupașcu, Sorin Cornilă și Viorel Coman, șansele cele mai mari de reușită le are Cătălin Flutur, mai spune Sorescu, care va reprezenta cu siguranță PNL la Primăria Botoșani.

Cam într-o lună avem promisiunea că va veni la Botoșani conducerea PNL ca să discute cu toți candidații în parte”, a mai spus vicepreședintele PNL Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *