Proiectul cu spațiile comerciale de la Cornișa, rediscutat în ședință extraordinară de Consiliu Local

amfiteatrul Cornisa- BotosaniProiectul de hotărâre de Consiliu Local privind concesionarea prin licitație publică a unor amplasamente situate în incinta Parcului Cornișa, pus din nou pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de vineri, 2 octombrie. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că este necesară adoptarea proiectului.

Consider că este destul de urgent ca agenții economici să aibă posibilitatea să-și întocmească un proiect tehnic, să-și obțină avizele, să-și facă toate demersurile pentru obținerea autorizației, urmând ca predarea efectivă a terenului să fie făcută atunci când constructorul transmite acest amplasament liber de sarcină înapoi primăriei”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

like facebookMunicipalitatea va concesiona șase amplasamente din incinta Parcului Cornișa. Terenurile sunt destinate unor activități comerciale și au între 100 și 300 mp. Redevența pentru perioada de funcționare va fi de 39,41 lei mp pe an, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local ce va fi pus spre aprobare în ședința de joi.

Redevența obținută în urma licitației este aplicabilă numai pentru perioada de funcționare a obiectivelor. Durata contractelor va fi de zece ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *