Profesori din Suedia și Marea Britanie, la Colegiul Laurian

Colegiul National A.T.LaurianÎn perioada 4-8 octombrie 2015, Colegiul Național A.T.Laurian Botoșani găzduiește prima reuniune a proiectului Erasmus ”A collaborative European inquiry into Technology Enhanced Mathematical Pedagogy”. Luni, 5 octombrie 2015, începând cu ora 9.00, va avea loc în Aula Magna a Colegiului, lansarea oficială a proiectului.

Colegiul derulează acest proiect în perioada 1.09.2015-1.09.2017,  în parteneriat cu municipalitatea Vasteras din Suedia (coordonator) și UCL Academy din Londra, Marea Britanie. Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+, Acţiunea Cheie 2- Cooperare pentru Inovare și Schimb de Bune Practici.

like facebookObiectivul general al proiectului este consolidarea integrării TIC în procesul de predare și învățare a matematicii. Profesorii de matematică din cele 3 țări partenere vor împărtăși din experiența didactică , vor realiza cercetări în domeniul pedagogiei , vor explora modurile în care tehnologia digitală poate îmbunătăți performanțele de învățare ale elevilor.

Impactul vizat de proiect se referă la implementarea inovativă, eficientă și accesibilă a noilor instrumente educaționale oferite de tehnologie. Pe termen lung, rezultatele proiectului vor determina o creștere a interesului și implicării elevilor în învățarea matematicii şi la creşterea calităţii actului didactic din şcolile partenere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *