Au rămas fără permise în străinătate, dar le-au declarat pierdute în țară. Cum a fost prins un botoșănean în Germania

permisAu încercat să-i ducă de nas pe oamenii legii, însă s-au ales cu dosare penale. Este cazul a cinci botoșăneni care au rămas fără permis în țările europene după ce săvârșit contravenții la regimul circulației, dar au venit să îl declare pierdut la Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Botoșani. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că aceștia fie au consumat alcool sau droguri și s-au urcat la volan sau au rămas fără permis pentru viteză. 
Cele cinci cazuri au fost înregistrate săptămâna trecută, iar înștiințările au fost trimise din țări precum Spania, Italia și Germania.
like facebookEi vin foarte repede, neștiind că țările membre ale Uniunii Europene ne comunică. Avem un caz care ni s-a comunicat din Germania, conducere sub influența drogurilor, a substanțelor stupefiante. Persoana prinsă conducând sub influența drogurilor are 29 de ani și a declarat la noi permisul pierdut. Permise au fost reținute, suspendate, în țările respective, iar ei au venit la noi și le-au declarat pierdute pentru a obține un nou permis. Este declarație în fals”, a declarat Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului de Permise Auto Botoșani.
Cazurile au fost redirecționate spre soluționare către Inspectoratul de Poliție Județean. De la începutul anului, 11 astfel de infracțiuni s-au înregistrat la nivelul județului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *