Spitalul Județean a primit jumătate de milion de euro pentru aparatură medicală

spitalul judeteanMinisterul Sănătăţii a alocat pentru Spitalul Județean ”Mavromati” aproape jumătate de milion de euro pentru pentru dotarea unității cu  aparatură medicală. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că suma primită reprezintă jumătate din suma solicitată ministerului.

like facebookMarți am primit finanțare de la Ministerul Sănătății pentru dotarea cu aparatură. Am demarat procedurile de urgenţă ca până la sfârşitul anului să facem achiziţiile. Dacă ne uităm în istoric, în ultima perioadă mai puţin s-au făcut achiziţii de aparatură, de aceea este un lucru foarte mare că avem finanţare să acoperim măcar aparatura de primă necesitate. Avem aparatură pentru secţiile care chiar aveau nevoie urgentă şi este vorba de aproape jumătate din necesarul unităţi”, a spus Mihai.

Reprezentanții Spitalului Județean, dar și cei ai Consiliului Județean au făcut nenumărate demersuri la Ministerul Sănătății pentru alocarea de fonduri în vederea achiziționării de aparatură medicală modernă. Solicitarea a fost de 5 milioane lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *