Vezi rezultatele la Bacalaureatul de toamnă și promovabilitatea la nivelul județului Botoșani!

bacalaureat-BotosaniMulţi dintre candidaţii care au promovat examenul de Bacalaureat în sesiunea a doua au trecut la limită examenul de maturitate, adică au luat puţin peste 6. În schimb, sunt mulţi candidaţi care, deşi s-au prezentat la examen, nu au putut obţine mai mult de 5.

like facebookPotrivit Inspectoratului Școlar Județean, în această sesiune s-au înscris 798 de candidați, însă s-au prezentat la examen doar 652.

146 au fost absenți, iar doi eliminați. Procentul de promovare la nivelul județului în sesiunea de toamnă a fost de 28,99%, 461 dintre candidați fiind respinși. De asemenea, 159 de candidați au avut note între 5 și 6, iar 189 au promovat examenul de maturitate.

”De regulă, la Bacalaureatul de toamnă procentul promovaților este în jur de 20%”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Contestațiile pot fi depuse tot marti, între orele 16.00 și 20.00. Soluționarea lor va fi făcută în următoarele două zile, iar rezultatele finale la Bac 2015 sesiunea de toamnă vor fi publicate vineri, în 4 septembrie.

Vezi aici rezultatele la Bacalaureat-sesiunea august!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *