Intervenție delicată la Târgu Mureș. O femeie din Botoșani a primit inima unei femei cu opt ani mai tânără

operatieO femeie de 45 de ani din Botosani are de acum o noua sansa la viata dupa ce a primit o alta inima. Interventia extrem de delicata a avut loc la ”Institutul de Boli Cariovasculare si Transplant din Targu Mures”.

Cordul a fost prelevat de la o pacienta de 37 de ani din Cluj care a intrat in moarte cerebrala. Dupa o operatie care a durat aproape 5 ore medicii sunt multumiti si spun ca femeia se simte bine.

like facebookPacienta suferea de multa vreme de cardiomiopatie dilataliva si insuficienta cardiaca, iar in ultimele luni starea ei se agravase. A fost trecuta pe lista de asteptare si a sperat pana in ultima clipa ca se va gasi organul salvator.

Imediat ce a aflat exista un donator femeia a fost chemata sa faca o serie de analize si a avut norocul sa fie compatibila. Femeia va mai ramane inca cel putin 2 saptamani sub supravegherea medicilor iar apoi va putea fi externata.

Este al 4-lea transplant de inima care are loc in acest an la Insitutul din Targu Mures.

Sursa: Stirile ProTV

 

One thought on “Intervenție delicată la Târgu Mureș. O femeie din Botoșani a primit inima unei femei cu opt ani mai tânără

  1. Buna ar fi foarte bine daca ati lua masuri drastice an maternitatea din Botosani, este strigator la cer ce fc medici ginecologi si pediatri, mamici ce au nascut de zile bune si nu stiu nimica ce copil au nascut starea generala a copilului nu vin medici pediatri sa explice despre cei vb, antrebi asistentele daca nu le dai spaga ati vb ca la un animal.RUSINE ! Ginecologii au buzunarele de popa cat de mult le dai tot nu sant multumiti te lasa an dureri ore-n sir fara sa te consulte sau sa te ajute .RUSINE ! Halatele de unica folosinta se refolosesc de sute de ori atunci de unde atata microb, nu mai zic baile din spital de sus pana jos e dezastru de amputite si mizerabile nu se pot folosi, nu au bani sa repare,sa zugraveasca,nu ajunge pentru vilutele lor personale.RUSINE !Am sa ma sbat sa fc un filmulet sa-l fc public tarii antregi de sistemul maternitatii unde ar trebui sa fie un exemplu este jale, ce se antampla.RUSINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *