Uddi și Randi, senzațiile ultimei seri la SummerFest. Trupa Moonlight Breakfast a fugărit publicul!

radnCirca două mii de botoșăneni au participat în ultima seară de SummerFest, organizat în Centrul Istoric al orașului. De departe, senzațiile serii, printre sutele de puști prezenți la spectacol au fost Randi și Uddi, cei doi fiind extrem de asaltați pentru autografe și fotografii.

Recitalurile vedetelor au fost deschise însă de Matteo, care spre deosebire de alți artiști a urcat pe scenă însoțit de doi dansatori, băieți și nu fete.

La un moment dat în spatele scenei și-a făcut apariția pentru câteva minute și primarul Ovidiu Portariuc însoțit de câțiva lideri PSD. A salutat câteva persoane din spațiul rezervat presei și artiștilor și a plecat prin
mulțimea din centrul vechi.

matteDupă Matteo a urmat Uddi și Randi care au electrizat publicul. Piesele lor, difuzate pe publicmajoritatea radiourilor, au fost cântate în totalitate cu publicul. Spre deliciul spectatorilor, Randi le-a oferit și o versiune proprie a celebrului cântec „Trandafir de la Moldova”.

Mai puțin bine primiți au fost cei care au încheiat concertul în jurul orei 24.00, respectiv trupa The Moonlighe Breakfast.

Isteria creată de tinerii artiști Randi și Uddi s-a domolit de îndată ce
bruneta solistă a început să cânte  o muzică mai potrivită unei seri de cafe-concert. De altfel, solista a spus în culise că moonlight breakfasteste pentru prima dată pentru trupa sa când cântă pe o astfel de scenă, cu un asemenea prilej.

Dacă la Randi, Uddi și la Matteo, publicul aproape s-a călcat pe picioare pentru a-i urmări mai bine, la cei trei membri ai trupei care a încheiat SummerFest, mulți dintre spectatori începeau să se retragă, rămânând spre final abia câteva sute.

Recitalul lor nu a durat mai mult de 30 de minute după care municipalitatea a lansat un imens foc de artificii pentru a încheia cât mai festiv manifestarea.

Printre artiștii locali prezenți înaintea vedetelor s-au numărat trupe de street-dance din comunitatea G-power, micuții artiști ai Asociației Arlechin sau Oana Tăbultoc.

artificii-3 art artificiiii artificii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *