Medicii americani au început a 15-a misiune la Botoșani

medici americani medical missionEchipa de medici americani Medical Missions își începe activitatea, duminică, 30 august, la Secția de pediatrie a Spitalului Județean. Medicii vor efectua  controale  medicale  și  intervenții  chirurgicale   gratuite,  în  colaborare  cu  medicii români din sfera ORL, chirurgie plastică şi reparatorie. De asemenea, se vor face intervenţii ortopedice, însă un tehnician specializat în medicina de urgenţă va colabora cu SMURD şi cu Serviciul de Ambulanţă.

Misiunea se va desfășura între 30 august și 3 septembrie.

like facebook

De  luni  pana  joi,  pacienții  se  pot  prezenta  la  clinica  ambulatorie  de  la  secția  de  pediatrie începând cu 7:30 dimineața.

Procedurile ORL  si plastice se vor efectua la secția de Pediatrie a Spitalului, cele generale si de ortopedie se vor efectua la Spitalul Județean, iar cele ginecologice la Maternitate. În cadrul clinicilor ambulatorii zilnice se vor efectua demonstrații de igiena  dentara,   se  vor  distribui  instrumente  de  igiena  dentara,  posibil  ochelari  de  vedere,vitamine, jucării  pentru copiii care vin la control și alte astfel de donații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *