E sigur! FCM Dorohoi s-a retras din campionat. Liga a 2-a va avea doar 13 echipe

fcm-dorohoi-farul-constanta-14Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe site-ul oficial că gruparea botoşăneană FCM Dorohoi a trimis confirmare în scris că se retrage din competiţie. Astfel, Seria I a Ligii 2 rămâne cu doar 13 echipe, o grupare va fi nevoită să stea în fiecare rundă, iar la finalul sezonului regulat va retrograda un singur club. După aceea se va intra în play-off şi play-out, unde se vor stabili nou-promovatele şi restul echipelor care vor ajunge în Liga 3.

like facebook„Marţi, gruparea din Dorohoi a trimis un document pe adresa Departamentului Competiţii al Federaţiei Române, prin care a confirmat retragerea din ediţia 2015-2016 a competiţiei. În aceste condiţii, toate meciurile echipei FCM Dorohoi au fost anulate, urmând ca adversarele acesteia să beneficieze de zi liberă în runda în care ar fi jucat cu gruparea din judeţul Botoşani”, e scris pe site-ul federaţiei.

FCM Dorohoi dispare din fotbalul românesc după doar un campionat petrecut în Liga 2, la capătul căruia a terminat sezonul regulat pe locul 8. Nou-promovată în vara lui 2014, echipa antrenată de Vespazian Colban a terminat play-out-ul ediţiei trecute a Ligii 2 pe primul loc, cu un total de 35 de puncte, cu unul mai mult faţă de CS Baloteşti.

Golgeterul echipei a fost Eduard Sandu, care a marcat de nouă ori, iar Adrian Cososchi a fost cel mai utilizat jucător, cu un total de 27 de meciuri, în care a strâns 2406 de minute pe teren.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *