FOTO Accident grav în municipiu. Un motociclist s-a izbit violent într-o mașină

accident motocicleta botosaniUn grav accident de circulație a avut loc, joi seară, în municipiul Botoșani. Un motociclist a fost rănit grav, după ce s-a izbit violent într-un autoturism Volkswagen Passat.

like facebookMotociclistul, Marius Aroșiței, circula, împreună cu un alt motociclist, pe Calea Națională, dinspre Lebăda către centrul orașului, iar în intersecția cu Rompetrol s-a izbit violent în aripa din dreapta spate a autoturismului VW Passat, condus de Florentin Mazilu, de 30 de ani, care circula pe Petru Rareș, dinspre Bulevard spre Pușkin.

accident motocicleta botosaniȘoferul mașinii spune că motocicliștii aveau viteză mare și cel mai probabil se întreceau, însă asta va fi stabilit abia după ce vor fi vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere din benzinărie.

În urma impactului violent, motociclistul a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spital. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

accidnet motocicleta

accident motocicleta 4

accident motocicleta 3

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *