Un consilier local vrea ținute adecvate pentru taximetriști: Umblă în chiloți, cu târlici în picioare și miros a transpirație

taxiUn consilier local a propus în ședința de joi ca taximetriștii din Botoșani să poarte ținute adecvate și decente în timpul serviciului. Paul Onișa a cerut în ședința de Consiliu Local să se impună un mod de conduită în activitatea taximetriștilor, iar transportul cu taxiul în Botoșani să se facă în condiții civilizate.

like facebookSă se analizeze introducerea unei conduite a taximetriștilor, să existe curățenie în interiorul taxiului, pentru că deservesc populația, Să fie o ținută de vară și una de iarna. Dacă am reuși să impunem acest regulament și acest cod de conduită și ținută, am fi un municipiu care ne-am remarca poate la nivel de țară. Este oportun să facem lucrul acesta și să facem un pas spre civilizație”, a spus Onișa.

Consilierul local a criticat modul cum vin îmbrăcați la muncă șoferii de taxi.

Constatăm toți că taximetriștii își permit orice în trafic, își lasă mașina pe banda a doua, în condițiile în care prima bandă este ocupată de parcări, iar noi intrăm în coliziune cu tramvaiul sau ne ducem într-ozonă periculoasă. Își permit absolut tot ce le trece prin cap. Este un singur taximetrist din vechea gardă care umblă cu cămașă, pantaloni, pantof, cravată, indiferent de temperaturi. Ceilalți umblă în chiloți, cu târlici în picioare și miros a transpirație, cu mașini mizerabile, degradate”, a adăugat consilierul local.

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, i-a răspuns că în contractul semnat cu taximetriștii există un regulament, însă nu se specifică expres cum să fie îmbrăcat taximetristul. Viceprimarul consideră că marea problemă a taximetriștilor o reprezintă eliberarea

Sunt trecute la modul generic. Nu avem o vestimentație aprobată cu detalii. Trebuie să respecte normele bunului simț, să păstreze mașinile într-o stare decentă. Cea mai mare problemă o constituie lipsa eliberării bonului fiscal, decât vestimentația care este sezonieră”, a menționat Cosmin Andrei.

 

4 thoughts on “Un consilier local vrea ținute adecvate pentru taximetriști: Umblă în chiloți, cu târlici în picioare și miros a transpirație

  1. Bai Onisa, nu iti prea merge asa bine dugheana ?? Din cate am observat nici tu nu prea eliberezi bonuri fiscale pe consumatiile din dugheana „La Negustori” pe care o administrezi .

  2. Ha ha ha sunt cativa baieti frumusei la taxi , aratosi , epilati…si se teme sa nu -i babardeasca femeia :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *