Primarul Portariuc l-a chemat la discuții pe Valeriu Iftime: Vreau să știu ce se întâmplă cu echipa FC Botoșani

Valeriu Iftime, cu Ovidiu PortariucPrimarul Ovidiu Portariuc va purta o nouă discuție cu finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, asupra proiectului privind modernizarea Stadionului municipal. Edilul a spus că săptămâna trecută a fost la Compania Națională de Investiții, unde a fost informat că obiectivul se află pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții și că există șanse pentru a fi finanțat.
 
Vrem să vedem care este viziunea lor în ceea ce privește modernizarea Stadionului Municipal pentru că am avut discuții în urmă cu o săptămână la Compania Națională de Investiții și urmează să promovăm un studiu de fezabilitate. Acesta va fi inițiat de către municipalitate și vrem să consultăm și partea sportivă implicată pentru a ne da un punct de vedere„, a declarat primarul. 
like facebookAl doilea punct al discuției va viza planurile de viitor al echipei FC Botoșani, dat fiind faptul că echipa, susține Portariuc, trece acum printr-o perioadă mai puțin favorabilă. Edilul spune că nu dorește să intervină în managementul echipei, dar consideră că municipalitatea, ca investitor principal în ultimii ani, are dreptul să fie informată cu privire la viziunea și strategia pe care cei de la FC Botoșani o au pentru a-și menține locul acolo unde merită să fie, în primele zece echipe din campionatul național.
 
 “Vreau să știu ce se întâmplă cu echipa FC Botoșani. Mi se pare că în ultima perioadă au avut ceva probleme, sau cel puțin așa a reieșit din ceea ce se întâmplă și vreau să văd dacă există în continuare determinare, coerență și o strategie pentru că am făcut eforturi toți botoșănenii pentru modernizarea Stadionului și vrem să știm care este viziunea acționariatului și ce strategie are pentru perioada următoare pentru că eforturile sunt foarte mari și vrem să ne asigurăm că din partea domniilor lor există aceeași determinare. Sunt un suporter al FC Botoșani, voi rămâne, chiar dacă echipa trece acum printr-o perioadă mai puțin favorabilă, vreau să rămân alături de echipă, dar vreau să văd și din partea domniilor lor un semnal ca lucrurile să intre în normalitate, să nu fie prea târziu„, a menționat Portariuc. 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *