Ce vilă și-a făcut Ovi Cernăuţeanu! Botoșăneanul locuiește cu familia într-o casă cu piscină și ponton

Foto: WOW BIZ
Foto: WOW BIZ

Botoșăneanul Ovi, artistul care a reprezentat de doua ori România la Eurovison, si-a ridicat o vila la Cornbeanca. Ovi Jacobsen, după numele său norvegian, a participat de doua ori la finala Eurovison, in 2010 (locul 3) si 2014 (locul 12), de fiecare data in duet cu Paula Seling.

Succesul pe plan muzical l-a determinat pe Ovi sa se mute din Norvegia, tara in care isi intemeiase o familie, in Romania, scrie WOWBIZ.ro.
like facebookEl si-a ridicat anul trecut o vila la Corbeanca, pe malul lacului, dezvaluind ca Adi Sina la sfatuit sa-si faca o casa in acea zona.

„Eram in avion, in 2010, si am nimerit acelasi zbor cu Adi Sina de la Akcent si, cand decolam, mi-a spus: „Daca vrei vreodata sa te muti in Romania, uite, aici e un cartier foarte frumos, aici am stat si eu“. Si dupa aceea am venit o data cu sotia mea, cu un an inainte de-a lua decizia de-a ne muta, i-a placut foarte mult si a contat faptul ca aveam parte de conditii similare cu cele din Norvegia”, a marturisit Ovi intr-un interviu din OK Magazine.

Vila in care Ovi locuieste cu sotia si cei doi baieti ai sai are o curte imensa, piscina, dar si un ponton amenajat, unde se poate lua cina intr-un decor romantic. La petreceri, Ovi obisnuieste sa bea bere chiar din piscina uriasa.

Sursa: WOW BIZ.ro

ovi cernauteanu cu familia 1

FOTO WOW BIZ.ro
FOTO WOW BIZ.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *