Şi-au făcut cagule din mânecele unui pulover şi au intrat peste o bătrână. Vezi ce au păţit!

hoti noapteaDoi tineri şi-au confecţionat cagule din mânecele unui pulover şi au intrat peste o bătrână despre care ştiau că are bani ascunşi în casă.

Întâmplarea a avut loc la sfârşitul lunii iulie în comuna Călăraşi, când Mihai Boboc a aflat de la fratele său, Dumitru Boboc, că bătrâna, de 85 de ani, are strânşi banii pentru înmormântare în casă. Dumitru Boboc dăduse o spargere şi luase 1700 de lei şi i-a vândut informaţia fratelului lui. Acesta nu a mai stat pe gânduri şi l-a luat pe Costel Dulgheru, un hoţ cu experienţă, şi au pus la cale planul.

like facebookAu găsit un pulover prin casă de unde şi-au confecţionat cagule şi au sărit gardul bătrânei încercând să pătrundă în casă. Bătrâna s-a trezit din cauza zgomotelor şi a ieşit la uşă moment în care a fost împinsă şi izbită la podea. Costel Dulgheru o ţinea la podea pe bătrână, iar Mihai Boboc scotocea casa.

Cum nu a fost în stare să găsească banii au schimbat rolurile, iar Costel Dulgheru a început căutarea. În cele din urmă au găsit 7.000 de lei şi i-au luat încuind bătrâna în casă. Femeia a reuşit, cu ultimile puteri, să sară pe geam şi să anunţe un vecin care a sunat la 112.

Tâlharii s-au dat singuri de gol, deoarece a doua au început să se laude cu banii furaţi. Şi-au făcut cumpărături de sute de lei, le-au dat bani rudelor, iar acest lucru a atras atenţia, în condiţiile în care ei nu aveau nici un venit stabil. Astfel au ajuns să fie prinşi de poliţişti şi au recunoscut fapta. Au fost arestaţi preventiv şi trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *