Adolescentă rănită după ce un şofer botoşănean aflat la volanul unui BMW a trecut pe roşu

bmw accident bulevard botosani1Un tânăr, de 27 de ani, aflat la volanul unui BMW a produs un accident rutier după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Accidentul s-a petrecut în oraşul Focşani, iar Petrică Ciprian S, din comuna Prăjeni a ajuns cu maşina într-un autoturism condus regulamentar de un localnic.

like facebookInițial, evenimentul a fost considerat tamponare, pentru că nimeni nu a fost rănit. Situația s-a schimbat după trei zile de la producerea accidentului, când o fată de 17 ani, din comuna Ploscuțeni, judeţul Vrancea, s-a prezentat la spital, spunând că a fost rănită în urma unui accident. Prin urmare, din tamponare, evenimentul s-a transformat în accident, iar oamenii legii au întocmit acum dosar penal, în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

  „La data de 10 august a.c., ora 14.15, pe DN2 E85 în municipiul Focşani, S. Petrică Ciprian, de 27 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, la intersecţia semaforizaţă cu str. Măgura nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Iniţial, evenimentul a fost înregistrat doar cu pagube materiale, dar la data de 13 august a.c., D. Marinela Mirela, de 17 ani, din comuna Ploscuţeni, pasageră în autoturism, s-a prezentat la Secţia UPU a Spitalului de Urgenţă Focşani sesizând că are leziuni minore în urma accidentului rutier susmenţionat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *