Un angajat HSR a avut tupeu și a semnat în locul polițiștilor. Vezi ce a pățit!

HSR- Hi Speed Drecovery BotoşaniUn bărbat a ajuns să fie condamnat după ce întocmea procese verbale în numele poliţiştilor şi sancţiona şoferii care parcau neregulamentar.

Dragoş Claudiu Daicu a fost angajat al societăţii Hy Speed Recovery, firmă însărcinată cu ridicatul maşinilor parcate neregulamentar.

like facebookÎn mod normal acesta trebuia să fie însoţit de un poliţist care să constate parcarea nergulamentară şi să sancţioneze şoferul, însă el completa actele în locul poliţistului şi se trecea pe el ca martor al constatării faptei.

Astfel, a întocmit cinci acte de constatare pentru tot atâtea maşini pe care le bloca. În acte, ca să nu trezească suspiciuni trecea avertisment, însă proprietarii de maşini trebuiau să plătească pentru deblocarea roţilor.

Ancheta a început după ce o şoferiţă i-a reclamat pentru abuz în serviciu pe angajaţii HSR în condiţiile în care i-au blocat roţile maşinii parcate într-o parcare cu plată, deşi a plătit şi a lăsat bonul în maşină.

Judecătorii l-au condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare şi l-au pus să despăgubească proprietarii de maşini cu 3000 de lei. Sentinţa nu este definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *