VIDEO A intrat cu peste 100 km/h în radarul Poliţiei

accident radarUn radar al Serviciului Poliţiei Rutiere a surprins un accident rutier produs de un tânăr teribilist ce conducea prin localitate cu 122 km/h.

Evenimentul rutier s-a petrecut în oraşul Flămânzi, în luna februarie, însă anchetatorii au permis publicarea imaginilor suprinse de aparatul radar doar după finalizarea anchetei având în vedere că şi maşina poliţiei a fost implicată în accident.

accident masina politiei flamanzi botosani4like facebookŞoferul unui VW Golf, Dumitru Lăvricuţi, de 25 de ani din localitatea Cerbu, circula cu viteză dinspre Botoşani spre centrul oraşului Flămânzi, radarul înregistrând 122 km/h şi nu a mai avut timp să frâneze izbind un VW Transporter ce circula din faţa sa.

Impactul a fost atât de puternic încât VW Transporter a pătruns pe contrasens, a rupt gardul unei case şi s-a oprit în curte, iar VW Golf s-a izbit în maşina poliţiei ce supraveghea traficul.

accident masina politiei flamanzi botosani1Şoferul VW Transporter, Petru Băltuţă de 43 de ani, a suferit mai multe traumatisme fiind transportat, cu o ambulanţă, la spital.

like facebookRezultatul anchetei este unul surpriză, şoferul VW Golf nu a putut fi tras la răspundere pentru că suferă de o boală psihică. Totuşi boala cu care fusese diagnosticat nu îi permitea să deţină permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *