La Cine Grand ai ce film vrei la 11 lei!

Cinema Cine Grand Botosani- Uvertura MallVara aceasta, 11 este numărul norocos la Cine Grand! Super promoția „La Cine Grand ai ce film vrei la 11 lei” le oferă iubitorilor de filme posibilitatea de a urmări la un preț special cele mai noi filme în atmosfera unică și incitantă a multiplexului.

Ultima lună de vară și, de altfel, cea mai fierbinte, vine cu prețuri cu adevărat răcoritoare la Cine Grand! Începând cu data de 3 august, la Cine Grand ai orice film vrei la 11 lei! Multiplexul din Botoșani lansează, astfel, una dintre cele mai atractive promoții, care se desfășoară de luni până joi și care se adresează tuturor clienților și posesorilor de carduri de fidelitate Cine Grand.

like facebookÎn prima zi din săptămână, clienții au undă verde la filme la Cine Grand! În fiecare luni, cei care vor alege să vizioneze filme la Cine Grand vor plăti doar 11 lei pentru un bilet la film, indiferent de numele și tipul producției. Ziua de marți este dedicată posesorilor cardurilor de fidelitate. Membrii clubului Cine Grand vor plăti, de asemenea, doar 11 lei pentru a-și urmări actorii preferați în cele mai tari blockbustere! Nu în ultimul rând, în zilele de miercuri și joi, toți clienții care aleg să vină la Cine Grand până la ora 17.00, vor plăti aceeași sumă de 11 lei pentru un bilet la orice film din programul Cine Grand.

Așadar, începând cu luna august la Cine Grand, ai orice film vrei la doar 11 lei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *