Managerul Spitalului Județean răspunde cu funcția dacă nu îndeplinește un indicator trasat de CJ. Află detalii!

corneliu mihai 007Managerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, a semnat noul contract cu Consiliul Județean, însă are de îndeplinit mai mulți indicatori de performanță, în caz contrar riscă să-și piardă funcția. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, fondul de salarii la Spitalul Județean trebuie să scadă de la 80% cât este în prezent la 68% până la sfârșitul anului, iar asta va însemna disponibilizări de personal în rândul personalului nemedical. De asemenea, fondul pentru medicamente va trebui să ajungă la 18,5%.

like facebookManagerul trebuie să îndeplinească niște indicatori de performanță, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, cu părere de rău căutăm alt manager. Sunt condiții de demisie sau de încetare a mandatului managerului. Sunt condițiile noastre. Trebuie să asigur unde la la 18-20% medicamente, ca să nu mai avem situații să te duci cu tifonul și cu seringa cumpărată de la farmacie. Încercăm să tindem spre o normalitate și din acest punct de vedere. Nu ne jucăm cu indicatorii de performanță. Și trebuie să fim corecți cu noi și cu pacienții”, a spus Sorescu.

Conducerea Spitalului Județean are în vedere un plan de structurare a unității, însă, spune președintele CJ, nu poate fi pus în aplicare din cauza opoziției sindicatelor.

Sindicatul se opune, dar restructurările vor trebui făcute de îndată”, a adăugat președintele CJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *