Vezi la cât se ridică pagubele incendiului de la ferma fratelui primarului de Mihălășeni!

incendiu furajeUn fumător neglijent i-a provocat unui botoşănean o pagubă de 120.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse în urma unui incendiu care a cuprins, duminică, un depozit de furaje de pe raza comunei Mihălăşeni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului puţin după ora 14.00.

like facebookLa faţa locului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Botoşani şi Dorohoi, cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mihălăşeni. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, existând pericolul ca flăcările să se extindă la un alt depozit de furaje, un adăpost de animale, dar şi la alte proprietăţi din apropiere.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 80 de pompieri militari şi voluntari, mai bine de patru ore.

Intervenţia a fost îngreunată pe de o parte, de furajele care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de faptul că trebuiau protejate celelalte nutreţuri pentru ca focul să nu se extindă. Flăcările au distrus 200 tone de furaje, iar alte zece tone au fost degradate de fum S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 200.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *