Leo Grozavu: Este foarte greu să joci împotriva lui Alexandru Tudor când vine la Botoşani

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani s-a declarat revoltat de arbitrajul de care a avut parte la meciul cu Steaua.

like facebookLeo Grozavu a lansat un atac dur la adresa lui Alexandru Tudor pe care l-a acuzat că a umbrit partida şi şi-a bătut joc de munca echipei locale precum şi de spectatori. Mai mult decât atât, tehnicianul a spus că nimeni nu a dominat Steaua cum a făcut-o FC Botoşani.

„Este foarte greu să joci împotriva lui Tudor când vine la Botoşani. Vrea să fie actorul principal, nu îi pasă de munca celor de aici, de spectatori. Nu acceptă să discute, mai mult decât atât îşi permite să ameninţe. Mi-a spus că o să văd ce păţesc data viitoare. Mi se pare inadmisibil la ceea ce s-a întâmplat în această seară. A judecat cu alte măsuri. Asta este probabil o mulţumire pentru ceea ce am spus înainte de meci. În ultima perioadă începem jocurile cu o-1 şi este dificil. Acestea sunt greşelile noastre. Nu cred că în ultima perioadă, indiferent cu cine a jucat Steaua, să fie dominată în asemenea manieră. Am intrat în teren cu trei atacanţi nerefăcuţi din punct de vedere fizic. Dacă vom avea aceeaşi atitudine ca şi în această seară probabil ne vom reveni”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *