O carte despre „Procesul Ceaușeștilor”, scrisă de un fost ministru, lansată la Botoșani

carte lansata de Doru Viorel Ursu la Botosani (1)O carte despre care vorbește „Procesul Ceaușeștilor”, despre Revoluția din 1989, dar și despre Mineriade, care a fost scrisă de fostul ministru de Interne, Doru Viorel Ursu, a fost lansată, sâmbătă, la Botoșani.

Evenimentul cultural a avut loc la Biblioteca Județeană Mihai Eminescu, în prezența autorului, dar și a zeci de oameni de cultură.

like facebookVolumul „Arta sinuciderii”, apărut la Creative Publishing, a fost scris în colaborare cu Ana Maria Cristina Săndulescu, prezentă și ea la lansarea de la Botoșani.

carte lansata de Doru Viorel Ursu la Botosani (1)După ce am citit sute de dosare, cele mai multe secrete, după ce am răscolit arhive și i-am studiat pe istorici, dar și pe oamenii politici amestecați în destinul neamului meu, mă poartă gândul că Istoria românilor a stat mereu sub semnul implacabil al sinuciderii…”, susține Doru Viorel Ursu.

Printre participanții la lansare s-a aflat și șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, colonelul Radu Anton, care a lucrat cu fostul ministru.

carte lansata de Doru Viorel Ursu la Botosani (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *