O artistă din Botoşani lucrează cu casa de producţie care făcut-o cunoscută pe Nicole Cherry

adriana chitac- Just StayO tânără artistă din Botoşani pregăteşte lansarea unui proiect muzical cu Tommo Production, casa de discuri care a lansat-o în lumea muzicii şi pe deja celebra Nicole Cherry cu piesa „Memories”.

Adriana Chiţac lucrează deja la piesa „Just stay”, care este o poveste de dragoste transpusă în versuri, în ritmuri muzicale şi în imagini.

Tânăra de 23 de ani este din Dorohoi. Este solista formaţiei Sincron, după ce a debutat în lumea muzicală alături de grupul Voces, cu care a participat la numeroase concursuri şi festivaluri.

like facebookVideoclipul a fost realizat, filmările fiind făcute la o piscină din Suceava, dar şi într-o cameră de hotel şi într-un lan de grâu, alături de un fost concurent la X Factor, Andrei Ionuţ Bordianu .

adriana chitac - formatia sincron Dorohoi- BotosaniClipul are o poveste. Totul se petrece în visul prietenului meu. Toate cadrele vot fi dinamice şi diverse şi exprimă iubirea, elementele din clip vor aduce în gând chestiile mărunte ce unesc un cuplu şi bucuria pe care o trăieşti în doi”, explică Adriana Chiţac.

Videoclipul urmează a fi lansat cel mai probabil pe 8 august, atunci când artista împlineşte 23 de ani.

Adriana Chiţac are în vedere ca pe viitor să îşi încerce şansa la emisiunea Vocea României de la Pro TV.

Până atunci, Adriana abia face faţă invitaţiilor de a cânta la evenimente din Botoşani şi din alte zone ale ţării.

adriana chitac - Just Stayadriana chitac

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *