Portariuc, dezamăgit că municipiul Botoșani nu s-a putut alătura campaniei ”Oamenii timpului” din cauza consilierilor PNL

portariuc ovidiu primarConsilierii locali ai PNL nu au fost de acord ca municipiul Botoşani să se asocieze cu Asociaţia Revistei „Timpul”, în vederea finanţării şi realizării campaniei intitulate „Oamenii timpului”, ediția a II-a. Primăria Botoșani trebuia să vină cu o contribuție proprie de peste 29.000 lei, iar Asociația Revistei Timpului Iași cu 32.000 lei.

like facebookProiectul nu a fost aprobat, cei care s-au opus fiind consilierii din PNL. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că este dezamăgit de votul politic al colegilor săi.

Este clar că a fost un nou vot politic. O astfel de inițiativă înseamnă promovarea orașului la nivel național. Din acest motiv, oraşul este ocolit la evenimente de această anvergură. Poate la anul vom avea o altă structură în Consiliul Local, vom susține municipiul Botoșani și îl vom duce acolo unde trebuie ”, a precizat primarul Ovidiu Portariuc, după ce organizatorii acțiunii au venit de la Iași să facă o prezentare în Consiliul Local.

Consilierul local Cătălina Lupașcu i-a explicat primarului de ce nu a votat proiectul. Ea a spus că banii respectivi pot fi folosiți la reabilitarea școlilor din municipiu.

Campania de interes public și regional Oamenii Timpului constă în omagierea personalităților locale în zece domenii ale vieții culturale și sociale care au contribuit la promovarea imaginii municipiului la nivel național și internațional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *