Un consilier local a sunat la Poliție să reclame un chef în Parcul Tineretului. Ce i-a răspuns polițistul

florin ghiorghita stelian plesca si catalina lupascu consiliul local botosaniUn consilier local și-a exprimat indignarea față de modul cum i-a fost soluționată o sesizare de-a sa către Poliția municipiului Botoșani. Cătălina Lupașcu a spus joi, în ședința de Consiliu Local, că pe 18 iulie, la ora 2 noaptea, a sunat la Poliție să reclame un chef în Parcul Tineretului, însă a rămas fără cuvinte la răspunsul agentului de poliție.

like facebookAm sunat la un număr de telefon unde a răspuns un domn agent șef căruia i-am reclamat că la barul din zona Parcului Tineretului este o petrecere cu lăutari.  Răspunsul a fost tipic românesc, că a discutat cu nașul și petrecerea se va încheia într-o oră. Petrecerea a durat până dimineață. Stârnește râsul. Nu este singura problemă în zona Parcului Tineretului. Sunt tineri care consumă alcool pe spațiul public, unde agentul șef negociază cu nașul. Mai avem nevoie de cei care trebuie să asigure liniștea și ordinea publică sau negociem cu nașul?”, a spus Cătălina Lupașcu.

Primarul Ovidiu Portariuc a intervenit și a spus că există numeroase sesizări și la Primăria Botoșani prin care cetățenii reproșează lipsa de reacție a oamenilor legii.

Cetățenii să sune la 112 și dacă nu ajunge un echipaj să sune la TEL Verde de la Primărie să vedem cine era de serviciu și nu a răspuns la sesizare”, a spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *