O tânără din Botoșani lucrează la Guvernul României

anca2O tânără studentă din comuna botoșăneană Tudora lucrează la Guvernul României. Anca Gavriluță a fost selectată alături de mai mulți studenți să lucreze, pe perioada verii, la Guvernul României.

like facebookTudoreanca urmează un master în Finanţe-Asigurări la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza Iaşi”, fiind în acelaşi timp şi studentă în anul IV în cadrul facultăţii de Drept și anul II Master Didactic, în cadrul facultății de Psihologie și Științe ale Educației.

anca la guvernAnca Gavriluță se remarcă prin clasarea în primii 5% studenţi, lucru valabil pentru toate specializările pe care le urmează (cu mediile: 9,40 Finanțe-Asigurări, 9,28- Drept, 9,25- Master didactic), prin participarea la sesiuni de comunicare ştiinţifică, stagii de practică, olimpiade studenţeşti, toate acestea, oferindu-i diverse premii şi aprecieri.

Pe de altă parte, este absolventă a specializării Administraţie Publică din cadrul universităţii „Alexandru Ioan Cuza Iaşi”, obținând nota 10 la lucrarea de licenţă, în care a tratat noţiunile de Descentralizare şi Dezvoltare regională, prezentată și în cadrul olimpiadei naționale a studenților economiști, prilej cu care participanta a primit premiul special al juriului. anca

ancaAnca se arată recunoscătoare pentru șansa de a participa la programul de internship oferit de Guvernul Romaniei și de a-şi desfăşura activitatea în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor/Direcția pentru Coordonarea Aplicării Legii nr. 10/2001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *