S-a apucat de furat deși era sub control judiciar. Vezi cum s-a dat de gol!

politie1Un tânăr de 29 de ani din Flămânzi nu s-a putut stăpâni din comiterea ilegalităților așa că s-a pus pe furat deși se afla sub control judiciar.

Marți dimineață, în timp ce se afla pe Calea Națională din municipiul Botoşani, un agent de poliţie l-a observat, iar individul s-a speriat și și-a schimbat brusc direcția de mers şi s-a  îndreptat înspre o zonă din spatele unor clădiri.

like facebookPoliţistull- a urmărit şi reţinut, conducându-l la sediul IPJ Botoşani. Bărbatul a fost identificat ca fiind A. C. de 29 de ani, din orașul Flămânzi. Tânărul se afla sub control judiciar, cu stabilirea măsurii interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu.

Totodată, asupra acestuia au fost găsite bunuri şi o sumă de bani, despre care s-a stabilit că provin din comiterea unei infracţiuni de furt, în noaptea de luni spre marți, pe raza localităţii Flămânzi.
Atunci, împreună cu A.A. de 22 ani, din comuna Frumușica, judeţul Botoşani, tânărul a pătruns prin efracţie în incinta unui bar din localitatea Flămânzi, de unde cei doi au sustras băuturi alcoolice, ţigări şi bani.

Față de A.C. va fi formulată propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *