Primăria Botoșani angajează consilieri

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoșani organizează în perioada 27 august – 1 septembrie 2015 concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a trei funcții publice de execuție vacante.

O funcție este de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Centru Informații Cetățeni- Compartiment Presă și comunicare. Concursul va fi alcătuit din trei probe: testarea cunoștințelor PC – 27 august 2015, ora 10.00, o proba scrisă – 28 august, ora 10.00 și interviu.

Candidații trebuie să indeplinească condițiile prevăzute de art. 54 din Legea 188 din 1999 republicată cu modificările și completările ulterioare. Condiții specifice: – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; – cunoștințe operare PC.

like facebookDe asemenea, mai sunt scoase la concurs două funcții de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Centru Informații Cetățeni Compartimentului Relații ONG, Mediu de Afaceri și Autorități publice.

Concursul va fi alcătuit din 2 probe: – proba scrisă – 28 august, ora 10.00 și interviu. Candidații trebuie să indeplinească condițiile prevăzute de art.54 din Legea nr. 188/1999 republicată cu modificările și completările ulterioare. Conditii specifice: – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – vechime in specialitatea studiilor necesare indeplinirii funcției publice de minimum un an.

Dosarele se depun până pe 8 august la sediul Primăriei Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *