A ars de vie, după ce hainele i-au fost cuprinse de flăcări

incendiu batranaO femeie de 89 de ani a sfârşit luni, 27 iulie într-un mod tragic. Bătrâna a ars în propria casă după ce hainele de pe ea s-au aprins de la aragaz. Din cauza vârstei înaintate femeia nu a putut stinge singură hainele, nu a fost în stare să ceară ajutor şi a fost scoasă fără viaţă din bucătărie. Potrivit anchetei poliţiştilor alarma a fost dată în jurul orelor 14 de către  Romică B., unul dintre vecini care a văzut casa Veronicăi H. în flăcări.

like facebookFiul bătrânei şi vecinii au intervenit imediat şi au stins focul însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Poliţiştii au stabilit că femeia a încercat să aprindă cu un chibrit aragazul din bucătărie, moment în care hainele de pe ea s-au aprins. Focul s-a extins mai apoi şi la celelalte lucruri.

Corpul femeii pe care au fost observate mai multe arsuri severe a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Noi am solicitat efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele exacte ale decesului. Pentru stingerea incendiului au intervenit oamenii din comună”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *